10 april 2014
19:00

Unbyns IF

Referat: Sävast - Unbyns IF

Vi startar med vikarierande Kris i mål, backlinje frv Eric L, Aidan, Robbs och Peran. Mittfält frv Martin, Simon, Niclas och Adde. Framåt Wallin och Danne. Avbytare Jens, Mattias och André.

Vi tar direkt tag i initiativet och rullar bra på mitten och kommer fram i halvchanser. Sävast springer mycket offside och skapar inte så mycket. Vi håller spelet bra uppe hela halvleken trots att dom kan ta ledningen med 1-0 efter en flipper mellan Eric L och Kris där boleln till slut går i mål. Vi borde nog gjort ett eller två mål tycker vi, och tänker speciellt på Dannes superfriläge. Vi tycker att vi är det bättre laget i första och då är det extra tungt att ligga under.

I andra byter dom in lite nya spelare på mitten och får lite bättre tempo. Vi har dock dom första 10 minuterna och då ser det återigen bra ut, sen får dom 2-0 och vi börjar krokna när dom kan hålla ett högre tempo. Negativt är ju att vi faller igenom och matchen rinner iväg till 5-0. Trots det har vi en del bra chanser, bla Wallin har en nick som en bra dag sitter i mål.

En del positivt från första, men som överskuggas av en dålig andra halvlek. Vi får dock prova lite spelare på nya positioner vilket alltid är lärorikt även om tester inte alltid faller ut med bra resultat.